top of page

PLAATSING SEPTISCHE PUT & DICHTEN VAN BEERPUTLEKKEN OF WATERPUTLEKKEN!

VDB Put- en rioleringswerken

LEK IN UW SEPTISCHE PUT OF BEERPUT?

Geen probleem, VDB Rioleringswerken is al onderweg om uw beerputlek of waterputlek te dichten in Niel, Boom, Schelle, Rumst, Aartselaar, Reet, Hemiksem, Hoboken, Edegem en verder. Dit doen we op de traditionele manier: we brengen een waterdichte specie aan en transformeren zo uw oude gemetste beerput in een nieuwe, zonder breekwerk! Voor extra bescherming kan u na de bezettingswerken u vrijblijvend kiezen voor een coating die helpt tegen de zuren. 

GARANTIE TOT 10 JAAR!

Maak kennis met Van den Berge Ronny, meewerkend zaakvoerder en uw zekerheid voor perfect uitgevoerd werk, mét schriftelijke garantie van 1 tot 10 jaar (afhankelijk van de werken) op onze waterdichtheid beerput. Reken op een vakkundige plaatsing en aansluiting van uw beerput of waterput in beton of pvc. Wij kunnen uw put van aluminium, gietijzeren of pvc deksels voorzien. Tevens metsen wij verborgen putten op tot maaihoogte en voorzien wij een deksel naar keuze.

VDB Put- en rioleringswerken
VDB Put- en rioleringswerken

ACTIEF IN HEEL ANTWERPEN EN DAARBUITEN VOOR SEPTISCHE PUTTEN EN BEERPUTTEN

VDB Rioleringswerken doorkruist heel Antwerpen (Antwerpen stad, Wilrijk, Hoboken), maar ook de regio van de Rupelstreek (Niel, Boom, Terhagen, Schelle, Rumst, Reet, Hemiksem, Aartselaar), Klein-Brabant (Bornem, Puurs, Sint-Amands, Willebroek) en het Waasland (Sint-Niklaas, Temse) om uw beerput of septische put te dichten, reinigen of plaatsen.

Contacteer ons vrijblijvend voor een prijsofferte voor inspectie of het plaatsen van een septische put. Reken op professioneel advies en uiterst correcte afspraken!

bottom of page