top of page

CAMERA-INSPECTIE OM DE OORZAAK VAN EEN VERSTOPPING TE KENNEN

VDB Put- en rioleringswerken

CAMERA-INSPECTIE VAN RIOLERINGEN

Een steeds terugkerende verstopping? Blijven de problemen na ontstoppen of reinigen? Dan kunnen we u helpen met een camera-inspectie van uw riolering bij een leidingdiameter van 75 mm tot 200 mm om de oorzaak van de verstopping te achterhalen.

Met een camera onderwerpen we uw riool aan een grondig onderzoek. We brengen uw riolering eenvoudig in beeld met een kleine camera die gemonteerd is op een flexibele slang en uw afvoer in gaat. Het resultaat is direct zichtbaar op een monitor

Zo kunnen we snel bekijken of uw riolering goed is aangesloten of er misschien vreemde bochten in uw riolering zitten, of er sprake is van wortelgroei of vreemde voorwerpen, of er geen scheuren of barsten zijn en of de riolering niet ovaal gereden is. 

Is het probleem van de verstopping opgespoord? Dan kunnen we u vrijblijvend een gepaste oplossing en prijsbepaling geven.

Tevens kunnen wij na de inspectie  een verslag met foto's voor uw verzekeringsmakelaar voorzien. 

VDB Put- en rioleringswerken

Van den Berge Ronny Put- en rioleringswerken is actief in heel de regio Antwerpen, zoals Niel, Schelle, Boom, Rumst, Aartselaar, Reet, Hemiksem, Hoboken en Edegem. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor een professionele en snelle camera-inspectie!

bottom of page